Viikinkien kesäleiri 2018

  1. Päivä

Leiri lähti käyntiin vauhdikkaalla melontaretkellä Ala-pirttijärven poikki.

Loppupäivä sujui leiriä pystyttäessä sekä iltaohjelmassa.

  1. Päivä

Ja niin seuraavana aamuna leiriläiset heräsivät torven kauniiseen fanfaariin. Jumalat olivat yön aikana piilottaneet aarteita ympäri leiri aluetta, joita lapset pääsivät metsästämään. Päivän muuhun ohjelmaan kuului muun muassa leirihuivien askartelua ja lipunryöstöä.

  1. Päivä

Reippaat partiolaiset suunnistivat läheisellä maatilalle, jossa he keittivät trangialla ruokaa. Ruuan jälkeen lapset ihastelivat lampaita, kanoja ja suloisia kissanpentuja. Sitten olikin jo aika lähteä leiripaikalle ukkosen jyristessä uhkaavasti takana.

4. Päivä

Viikingit harjoittelivat viikinkitaitojaan rasteilla koko päivän ajan. Rasteja kierrettiin omissa ryhmissä. Rasteilla tehtiin miekkoja, kilpiä, harjoiteltiin miekkailua, valmistettiin tinasta korut, uitiin ja saunottiin. Illalla saunottiin uudessa saunassa ja uitiin paljon. Iltanuotiolla leiriläisille annettiin aarteet, sillä leiri oli sujunut varsin hyvin.

Aarteen sai kuitenkin avata vasta aamulla. Yöllä kuitenkin häiriötä aiheutti sumutorvea soittavat keikkalaiset, jotka samalla myös veivät aarteet.

  1. Päivä

Aamulla leiriläiset heräsivät ikävään yllätykseen. Aarteet olivat varastettu! Oli aika valmistautua sotaan, jotta aarteet saataisiin takaisin. Lapset meloivat toiselle puolelle järveä, jossa he kohtasivat jumalat ja toisensa eeppisessä miekkataistelussa. Aarteet voitettiin takaisin ja paluumatkalla viilennyttiin kanoottivesisodan parissa. Illalla oli viimeisen iltaohjelman vuoro.

  1. päivä

Ja niin oli aika viimeinen aamu. Lähdön lähestyessä leiriläiset pakkasivat tavaransa ja telttansa. Ja häipyivät, kiitos ja hei. Samoajat kiittävät reippaita leiriläisiä <3

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.